Om Näsets Läkargrupp

VERKSAMHET
Näsets Läkargrupp startades 1994 av en grupp entusiastiska läkare och sjukgymnaster. Vi är en hälsovalsenhet som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Vi finns på Falsterbovägen 79 B  (Specialmottagning) och Kungstorpsgränden 1 (Omtankens Hus) i Höllviken samt på Bäckatorget 7 i Skanör och på Stortorget 17 A i Vellinge.

I våra lokaler finns familjeläkare, endokrinolog, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, fysioterapeuter, psykologer, kurator,  arbetsterapeut, dietist, apotekare och administrativ personal.

Våra läkare besöker regelbundet äldreboendena i Höllviken och Skanör. Här gör vi bl a regelbundna genomgångar av patienternas mediciner tillsammans med apotekare.

Om du har svårigheter att ta dig till oss kan vi efter överenskommelse göra hembesök.

Våra läkare ansvarar för skolhälsovården i Höllviken och Skanör.

Vi hjälper dig med den sjukvård som inte kräver sjukhusets resurser och utrustning.

Är du osäker på vart du skall vända dig så ring oss gärna för rådgivning. Vi har nära samarbete med distriktssköterskorna i kommunen och kan hjälpa dig vidare när du behöver komma i kontakt med andra vårdinstanser.

 

Här kan Du läsa vår PATIENTSÄKERHETSBERÄTTELSE 2021

 

Läs gärna mer om vår verksamhet i broschyren nedan. Klicka på rubriken.

Vårdcentralen för hela familjen

 

_________________________________________________________________________

DATASKYDDSFÖRORDNINGEN
Näsets Läkargrupp värnar om såväl patienternas som de anställdas och andra samarbetspartners personliga integritet och strävar efter att alltid skydda alla personuppgifter på bästa sätt. I vår INTEGRITETSPOLICY kan Du läsa mer om vilka personuppgifter vi samlar in och behandlar samt vilka rättigheter Du har som patient.

 

Vi arbetar aktivt för att minska eventuell miljöpåverkan genererad av vår verksamhet.

MILJÖPOLICY