Covid-19

Information om Covid 19 

UPPDATERING   2022-07-15
Ännu är det endast de som är 65 år som kan få sin andra påfyllnadsdos. Om du är yngre och tillhör riskgrupp så måste du visa upp intyg från din läkare inom specialistsjukvården för att få vaccinationen.

Från den 1 september har alla personer 18-64 år möjlighet att få påfyllnadsvaccin om de själva önskar det.
Vi fortsätter att vaccinera under sommaren och det är enklast att boka tid via 1177.se. Vi lägger ut nya vaccinationstider efter hand  – så håll utkik!

Om du har frågor angående Covid-19 vaccinationen eller önskar få hjälp att boka tid så kan du ringa vår Covidlinje på tel 040 – 45 96 50 (knappval 1 och sedan knappval 0). Covidlinjen har öppet måndag till fredag mellan 9 och 12.

 

______________________________________________________________________

VIKTIG ANGÅENDE VACCINATION COVID-19 PÅ NÄSETS LÄKARGRUPP

  • Vi har vår vaccinationsmottagning för Covid-19 finns på Näsets Läkargrupp, Filial Specialmottagning, Falsterbovägen 79b i Höllviken

 

Du kan via 1177 se “Dina bokade tider”. 

Eventuell avbokning måste göras senast 24 timmar innan. Uteblivet besök debiteras med 300 kronor enligt Region Skånes riktlinjer.

  • Du kan som patient inte välja vilket vaccin Du skall få.
    • Om man kommer till sin bokade vaccinationstid och väl här avböjer att bli vaccinerad – för att man vill ha vaccin från annan leverantör – så kan vi INTE garantera att vi kan erbjuda annat vaccin längre fram.
  • Det är INTE tillåtet att boka mer än en tid för vaccinering i sitt eget namn (via Bank-ID) för annan eller yngre person. Dubbelbokade tider kommer att raderas.
  • Tänk på att klä Dig varmt om vädret är svalt. Det kan bli viss väntan utomhus då vi har många att vaccinera och vill undvika trängsel inomhus. 
  • Efter vaccinationen måste du stanna kvar 15 minuter. Detta för Din egen säkerhet!
  • Du kan inte vaccinera Dig om Du är förkyld och har feber. I så fall ber vi Dig boka om Din tid.

____________________________________

 

HÄR KAN DU LÄSA MER OM COVID 19

1177.se

Folkhälsomyndigheten

Här kan Du ladda ner Hälsodeklaration

Här kan Du ladda ner SAMTYCKESBLANKETT COVID 19