OM NÄSETS LÄKARGRUPP

Näsets Läkargrupp startades 1994 av en grupp entusiastiska läkare och sjukgymnaster. Vi är en hälsovalsenhet som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Vi finns på Falsterbovägen 79 B  (Specialmottagning) och Kungstorpsgränden 1 (Omtankens Hus) i Höllviken samt på Bäckatorget 7 i Skanör och på Stortorget 17 A i Vellinge.

Våra läkare besöker regelbundet äldreboendena i Höllviken och Skanör. Här gör vi bl a regelbundna genomgångar av patienternas mediciner tillsammans med apotekare.
NÄSETS LÄKARGRUPP
I våra lokaler finns familjeläkare, endokrinolog, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, fysioterapeuter, psykologer, arbetsterapeut, dietist, apotekare och administrativ personal.

Om du har svårigheter att ta dig till oss kan vi efter överenskommelse göra hembesök.

Vi hjälper dig med den sjukvård som inte kräver sjukhusets resurser och utrustning.

Är du osäker på vart du skall vända dig så ring oss gärna för rådgivning. Vi har nära samarbete med distriktssköterskorna i kommunen och kan hjälpa dig vidare när du behöver komma i kontakt med andra vårdinstanser.

DATASKYDDSFÖRORDNINGEN

Näsets Läkargrupp värnar om såväl patienternas som de anställdas och andra samarbetspartners personliga integritet och strävar efter att alltid skydda alla personuppgifter på bästa sätt. I vår INTEGRITETSPOLICY kan Du läsa mer om vilka personuppgifter vi samlar in och behandlar samt vilka rättigheter du har som patient.