Vakanser

VAKANTA TJÄNSTER

Om Näsets Läkargrupp
Näsets Läkargrupp startades 1994 och är en komplett vårdcentral med mottagningar i både Höllviken och Skanör. I september utökar vi vår verksamhet och öppnar en filial i Vellinge tätort. Vi är en hälsovalsenhet som arbetar på uppdrag av Region Skåne. 
 
På Näsets Läkargrupp erbjuder vi vård för hela familjen och tar hand om våra patienter under livets alla faser. Vi har ett komplett vårdutbud och utöver sjuksköterskor, läkare, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeut har vi också apotekare och dietist. Vi erbjuder också våra patienter hälsokontroller (för både privatpersoner och företag). Vi har en väl etablerad vaccinationsmottagning och vi har vår egen jourmottagning på helgerna.

 

Vi söker nu:

Leg. Läkare, Specialist allmänmedicin 
Vi utökar vår verksamhet och söker nu två legitimerad läkare (Specialist Allmänmedicin). 
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Kontakta personalchef Anne Thelander, tel. 0709-47 95 01, anne.thelander@nasetslakargrupp.se, om Du vill veta mer.

ST-Läkare
Vi söker två ST-läkare med inriktning allmänmedicin.
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Kontakta personalchef Anne Thelander, tel. 0709-47 95 01, anne.thelander@nasetslakargrupp.se, om Du vill veta mer.

Vi söker läkarkollegor som är flexibla och ansvarstagande och som kan bidra till en stark lagkänsla och en bra arbetsmiljö. Du blir en del av ett skickligt läkarteam som stöttar och hjälper varandra samtidigt som Du arbetar självständigt. Vår arbetsplats kännetecknas av stor kompetens, bred erfarenhet, stort engagemang och arbetsglädje. Du är välkommen att skicka Din ansökan med CV till:

Näsets Läkargrupp
Att: Anne Thelander
Falsterbovägen 79b
236 51 Höllviken

 

Hittar Du inte tjänsten Du söker?
Skicka då en intresseanmälan till adressen ovan. Vi kontaktar Dig när vi har någon tjänst att erbjuda.