Vakanser

VAKANTA TJÄNSTER

Om Näsets Läkargrupp
Näsets Läkargrupp startades 1994 och är en komplett vårdcentral med mottagningar i både Höllviken, Vellinge och Skanör. Vi är en hälsovalsenhet som arbetar på uppdrag av Region Skåne. 
 
På Näsets Läkargrupp erbjuder vi vård för hela familjen och tar hand om våra patienter under livets alla faser. Vi har ett komplett vårdutbud och utöver sjuksköterskor, läkare, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeut har vi också apotekare och dietist. Vi erbjuder också våra patienter hälsokontroller (för både privatpersoner och företag). Vi har en väl etablerad vaccinationsmottagning och vi har vår egen jourmottagning på helgerna.

 

Vi söker nu:

Leg. Sjuksköterska  (timanställning,  sommarvikariat)
Till vårt skickliga skötersketeam söker vi en kollega, gärna med erfarenhet av arbete på vårdcentral.
Det är viktigt att du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårt journalsystem PMO.
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 

Medicinsk sekreterare  (heltid, tillsvidareanställning, även timanställning)
Våra trevliga sekreterare behöver förstärkning och söker därför en ny kollega. Är Du utbildad medicinsk  sekreterare är Du välkommen med Din ansökan. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Här kan du läsa mer om tjänsten

Kontakta personalchef Anne Thelander, tel. 0709-47 95 01, anne.thelander@nasetslakargrupp.se, om Du vill veta mer om tjänsterna ovan.

 

Leg. Fysioterapeut (vikariat med chans till påföljande tillsvidareanställning)
Vi söker en vikarierande fysioterapeut, gärna med erfarenhet av primärvård. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Kontakta Katrin Åstrand, tel. 0705-47 50 49, kas@nlg.nu, om Du vill veta mer om tjänsten. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida Fysioterapeut – Näsets läkargrupp (nasetslakargrupp.se)

 

Du är välkommen att skicka Din ansökan med CV till:
Näsets Läkargrupp
Att: Anne Thelander
Falsterbovägen 79b
236 51 Höllviken

__________________________________________________________________________

Hittar Du inte tjänsten Du söker?
Skicka då en intresseanmälan till anne.thelander@nasetslakargrupp.se 
Vi kontaktar Dig när vi har någon tjänst som kan vara intressant för Dig.